A STORY OF A LOVE POINT IN TWO EYES

 During dawn still shines from east horizon and sun still hides in west, so long as it’s sure there is falling in love heart and hurt heart and heart which is happy, although in a while supposition a love promises a happiness, perfection but the real fact the love is not always like what we suppose.
Selama fajar masih bersinar dari ufuk timur dan mentari masih tenggelam dari ufuk barat. Selama itu pula pasti ada hati yang jatuh cinta, hati yang tersakiti dan hati yang bahagia. Meski dalam kasat mata cinta menjajikan kebahagiaan, kesempurnaan tapi kenyataannya cinta tak selalu seperti yang kita kira.

On the contrary the love just makes them have the childish even they commit suicide because of love and they muse like crazy people until cry at same time grimace just because of foolish love, aduhhh, it’s very complicated if talk about love, may be because of that, they say that the love is crazy, blind…don’t ask me…!??
Cinta malah membuat mereka seperti kekanak-kanakan ada yang sampai binuh diri ada yang merenung seperti orang gila ada juga yang sampai menangis tersendu-sendu karena cinta yang konyol itu,,, aduh…… rumit banget sieh,,, kalau ngomongin masalah cinta, munkin karena itulah mereka bilang cinta itu gila, cinta itu buta…entahlah….???

 To night I feel very quiet, empty blends worried because I fall in love again, every second I miss him. I don’t know why this feeling must be present? Whereas I have Boy friend, why do I always remember Khalil Gibran word “and if love summons you, reach it although the roads sheer and bend”
Malam ini terasa sepi banget, hampa bercampur gelisah karena aku jatuh cinta lagi, tiap detik aku merindukannya aku gak tau mengapa perasaan ini harus ada? Padahal aku udah punya pacar, mengapa aku selalu ingat ma katanya halil Gibran “Dan bila cinta memanggil mu datanglah padanya walau jalannya terjal dan berliku”

 Must I reach every love summoning me? Must I betray love which is very sincere to me, ya Allah, do I get sin? If it’s right the love is pure, why this love really make difficulties for me? Or the love is not pure? Is it just temptation of setan so that human can do wickedness? Voice of bird chirp, its chirp bird that has became sms tone of my mobile phone: Haruskah aku datang pada setiap cinta yang memanggil ku?
Haruskah aku menduakan cinta nya yang tulus padaku, ya allah, dosakah aku? Kalau benner cinta itu suci, mengapa cinta ini sangat meresahkan ku? Ataukah cinta itu tak suci? Cinta hanyalah godaan setan agar kaum Adam melakukan maksiat? Suara burung berkicau itu adalah kicau burung yang telah ku jadikan nada sms di hp ku: New message, from Adrian, open Dh b0b0k ta? Have you slept?

 Pilihan, balas, layer kosong Lom! mch lom ngntuk, pkranq gi buntu ne, gi mikrn suatu! Not yet, I’m still not sleepy, my thought is blocked, think some thing Send, massage sent / New message from Adrian, open Owh, g2! Q-ta chatting lwt YM ja yuk? Ow that! We chat via YM yuk…? Option,reply, empty screen  Ywd, ☺ send, Massage sent YM, open, option, join chat, private chat, invite some one for chatting, enter Adress : Fina_nana@yahoo.com Join chatting… : Adrian Hi, ☺gi mikrin pa ch? Send : what are U thinking about? : Fina Da ja! Na pa?☺. Send : Adrian iYa neh, q mw ngucapin suatu ma u “ I miss u bnget ☺ . Send yeah, I want 2 say something 2 U “I miss U banget… : Fina Kok bisa???? How can it be? :Adrian Gak tw juga, htiq yg kngen, tax ja ma htiq!!!hehe . Send Don’t ask me, my heart that misses, U ask my heart!!! hehe : Fina Owh… bilang ya ma hti u, jngn kangen tyuzz coz htiq jg ikut kangen neee, ☺ , >piece< Owh, say 2 your heart, don’t always miss me, coz my heart also misses. ………………………………………………………………………. Begitulah kebiasaan remaja sekarang “demam chatting” @@@ Clock in sail of my nokia E 71 shows 07.00 am while I still on-line chatting with Adrian, I always chatting with this one boy coz he always invite me to chatting, so, I have to obey what he want cause I want to respect my friend moreover in my bottom of heart I feel loving her, owh, my honey this world I feel beautiful if I mention your name. Jam di layar Nokia E 71-ku menunjukan 07.00 am sementara aku masih on-line chatting ma Fauzan, aku selalu di chatting ma cowok yang satu ne coz dia ngajakin chatting teruzz, ya, aku harus mau, aku kan harus menghargai sahabatku, apalagi dalam lubuk hatiku yang paling dalam aku merasa sayang ma dia, owh sayangku dunia ini tersa indah kala ku sebut namamu. “duh, pagi-pagi gini mama udah dandan cantik, emangnya mau kemana hari ne ma?” “Duh, this morning my mom has been making up to be beautiful, by the way where will U go mom?” “yeah, mom I want to go to scholl” I said while kiss her soft cheek ' Yam mam saya akan pergi ke sekolah" aku berkata sambil mencium pipinya. “Be careful… after studied, go home soon!!” “hati-hati ya… setelah sekolah langsung pulang yaa!” “Of course mom, bye” I answered while stride to my black SPIN(motorcycle) if I go to school I prefer go alone although some times my father want to transmit me to school by his car but I don’t want, I prefer to be autonomous person in order that they don’t suppose me child anymore, now I get on my black SPIN, I reach my mobile phone from my pocket, and I set my headset in my ear Sampai kau bicara (hijau daun), option, play. “Ya ma, da.” Jawabku sambil melangkah menuju Spin hitamku, kalau ke sekolah aku lebih suka berangkat sendiri walau kadang papa mau mengantarku dengan mobilnya tapi aku gak mau! Aku lebih suka jadi anak yang mandiri agar mereka gak nganggap aku anak kecil lagi, sekarang aku sudah menaiki Spin hitamku, ku raih hp dari saku and ku pasang headset ke telinga: Sampai kau bicara (hijau daun) option, play. Although the regulation, of school is forbidden to bring mobile phone I still bring it, may be it is no matter? If I break small mistake, hehe, that is my habit if I drive a car, I always listen music. Meski peraturannya ke sekolah gak boleh bawa hp, aku tetap bawa, gak apa-apakan melanggar dikit hehe, itulah kebiasaanku kalau lagi nyetir sambil dengerin musik This time, bell of rest time is rung, all of students snatch away to go out from the class, some students went out to canteen, garden, there some students went out from the class only because of bored staying in the class, while Adrian and three his friend were joking and prank in the class, their habit is singing in class when rest time while beat desk as substitute of drum. Kini bel istrahat telah terdera semua siswa berebutan keluar dari kelas, ada yang ke kantin ada yang ke taman ada yang keluar Cuma karena bosan di kelas, sementara Adrian ma tiga temennya masih bercanda, bergurau di kelas, kebiasaan mereka adalah menyanyi di kelas pas waktu istirahat sambil memukul-mukul bangku sebagai pengganti Drum-nya. They are Adrian, dorif and Rumita adelia. Everyday they substitute one another to be vocalist and nowadays is Adrian turn to be vocalist while Dorif and Rumita Adelia beat the desk, yeah, that is to day’s adolescent that really like music… I sing the song of Radja, Sama-sama suka Mereka adalah, Adrian, Dorif and Rumita Adeliya yang setiap harinya bergantian menjadi Vokalis and hari ini adalah giliran Adrian jadi Vokalis sementar Dorif dan Rumita menjadi Drum-nya, ya begitulah remaja yang suka musik… aku nanyikan lagu Radja Sama-sama suka The Cadence of music which sounds from desk, is also beautiful to be listened although it’s not as beautiful as the original, after Adrian has sang he visited me and sit behind me in my desk Alunan musik yang berasal dari bangku itu indah juga terdengar di telinga walau tak seindah musik aslinya. Setelah Adrian menyanyi sama temennya, dia mengahampiriku di bangku belakang and duduk di dampingku “Fina, Kamu kenapa? Kok kayaknya sedih gitu?” “Fina, why are you? Why is likely to be sad?” “gak ada apa-apa kok, Cuma pusing aja” jawabku sambil nunduk “There is nothing, Ijust feel dizzy” I answered while I was bowing “ya, aku Cuma takut kalau kamu kenapa-napa Fin, kalau ada masalah siapa tahu aku bisa bantu” duh… perhatinannyalah yang kadang buat hatiku lebih bergetar kala itu aku merasa dia mengambil separuh hatiku, ya Allah mengapa aku harus lemah seperti ini? “Yeah, I’m just afraid if you suffer bad happened, in case there is problem may be I can help” duh…his attention that often make my heart terrible, at the time I feel he took a part of my heart, ya allah, why must I be weak like this??? “aku Cuma merasa kalau sekarang aku bukanlah aku ian!” ucapku lirih, “maksudnya???” “I only feel that I’m not who I’m now, Ian” I said softly “is it mean???” Tut…tut…jam istrahat telah habis semua masuk kembali ke kelasnya masing-masing “ya udah lanjutin ntar aja sekarang udah masuk” kata Adrian lalu beranjak ke bangkunya setelah aku jawab “ia”Dunia itu indah tapi kadang karena keindahannya itulah dunia terasa sempit. Tut…tut… rest time is ended all of students reenter their each class “continue later! Now it’s time to study” Adrian said then stride to his desk after I answered “yes” world is beautiful but some times because of the beautifulness the world is felt narrow Setelah pulang sekolah Adrian mengajakku ke TRK (Taman Rekreasi Kota) Bangkalan, tepatnya Di Stadion Bangkalan, taman itu begitu indah terlihat damai hati ini kala aku ada di sana, disebelah selatan Taman itu ada Danau yang airnya bening yang kadang orang memancing ikan disana, kini aku duduk ma Adrian Di sebelah selatan Danau itu di atas rerumputan biru dan Di samping kananku terdapat Bunga-bunga mekar, bernaung di bawah pohon Bunga, Karena saat itu terik mentari masih terasa hangat soalnya masih jam setengah tiga. After going home from school Adrian Invited me to TRK(taman rekreasi kota) Bangkalan, it’s located in stadium of Bangkalan, the park is so beautiful seen, tranquility this heart when I’m there, in Southside of park there is a lake which its water is very pure, sometimes there one fish a fish, this time I sit beside Adrian in Southside of lake, on blue grasses, in my right side there are many blossom flowers, take shelter under flower tree, because it’s a half to three. So, intense of sun still felt hot. “Fin, tadi di kelas kamu bilang aku bukanlah aku, maksudnya apa?” Aku menundukkan kepala saat dia menanyakan itu, aku nggak tau bagaimana aku harus menjawab, aku takut kalau dia tahu bahwa aku mencintainya “Fin, just now in class you said “I’m not who I’m now,what does it mean?” I bow my head when he has asked that, I don’t know how I answer, I’m afraid if he knows that I love him. “siapa dia Fin? Pacar kamu yang kuliah di malang itu iya?” Adrian nanya lagi, aku selalu kikuk dengan pertanyaan-pertanyaannya yang selalu menelusup ke dalam hatiku kadang membuat hatiku bergetar tuk menjawabanya, seandainya aku gak punya pacar, pastilah akan aku tunjukan kalau kalau mencintai Adrian, aku takut di bilang play girl walau kenyataannya benar-benar terbagi “Who is he, Fin? Your boy friend who studies in Malang?” he asked again to me, I’m always awkward with his question which always penetrate my bottom of heart and sometime makes my heart terrible to answer, if don’t have a boy friend, sure I will show him that I love him, I’m afraid if they call me play girl, despite the fact that my love is really divided. “udahlah ian gak usah mikirin aku, toh ini masalah pribadiku aku gak mau kamu merasa terbebani” jawabku seraya aku belay rambutnya, kurasakan halus rambutnya yang berfoni miring sampai alis lalu dia senyum padaku,hmmmm, indahnya taman itu, syahdunya alunan nyanyian bunga-bunga mekar itu tak seindah hati kita yang diliputi rasa cinta yang menyiksa. “ian, you don’t have to think about my self, this is my private thing, I don’t want to make you feel burdened” I answered while I flatter his hairs, I feel his smooth hairs which is horizontal till his eyebrow then he smile to me, hmmm, beauty of the park, calm cadence of the blossom flowers are not as beautiful as our heart to be dominated by love feeling which tortures ☺☺☺ Duuh… udah dua hari ini aku gak ketemu sama Adrian selama itu pula aku gak melihat senyumnya padahal aku udah kangen banget!!! Udah dua hari ini Adrian Sakit dia gak masuk sekolah “May you get better soon” itu adalah sms yang selalu ku kirim pada Adrian setiap aku selesai sholat beriring dengan doaku padanya. Duuh… for two days I didn’t meet Adrian so long as I didn’t see his smile whereas I have really missed him!!! For two days he has been sick so, he didn’t go to school “May y0u get better s00n” it’s sms that I always send to Adrian every I have taken prayer consecutive my pray for him Ya Allah mengapa aku merasa diriku dikuasai olehnya, setiap desah nafasku setiap langkah kakiku kurasa dia yang selalu menemaniku bahkan ku rasa yang mengatur jalanya arus darah dalam setiap nadiku adalah dia, betapa aku menyayanginya ya Allah? Betapa aku sedih bila harus berpisah dengannya? Ya Allah why do I feel that I’m dominated by him, every swishing of my breath every my foot step I feel he always accompany me even the one who arrange way of flow blood every In my artery is him, how I do love her ya Allah? How I’m very sad if I must be separated with him? Ya Allah izinkan aku mengubah Danau menjadi sungai dan sungai menjadi laut biar aku bisa melaut di lautan yang semula adalah danau dan biar aku bisa berenang di danau yang sudah menjadi lautan. Ya Allah allow me to change lake to be river and river to be ocean I order that I can swim in ocean which the first was lake and in order that I can swim in lake that has became the ocean. ☺☺☺ Saat aku baru membuka mata dari tidurku, kulihat “new unread massage” di layar nokia E 71-ku, entah mengapa hatiku bergetar dengan sms ini padahal aku masih belum membukanya, tanganku gemetar memegang hand phoneku, dengan segera aku buka sms itu. Open. From Adrian: Pagi ☺ Fin, lo bs hr ne tmani q yah! Coz temn se kos-anq mw go home, coz sepupx sedang kawin, u bs kan? Soal na q msh lom s+mbuh Pilihan, balas, layar kosong Yah, g pp, kbtulan ckrng hr minggu biar q bs nemenin u sehrian, pi q mw izin dulu ke mama yah☺… best awaiting Kirim, pesan terkirim Ya tuhan pujaan hatiku sedang sakit sekarang, dia memintaku menemaninya hari ini, ingin sekali aku cepat-cepat ada disampingnya Dengan begitu semangat aku bersiap-siap ingin mengunjungi Adrian yang sedang merintih, sakit, setelah mengizinkan aku menjenguknya, Aku langsung Go dengan SPIN hitamku Ya allah, my heart adoration is being sick, he gets me to accompany him to day, I’m in hurry to accompany him, witm a spirit I prepare to visit him who is groaning, being sick, after being permitted to visit him, I go directly with my black SPIN. (09.00.AM) “Are you no hungry Yan?” I asked him that he looks supple, I will strive to still sit beside him to day, because I don’t want if he will have got bad action, I love him although he didn’t know it yet. (09.00 AM) “kamu gak lapar Yan?” tanyaku pada Adrian yang kelihatannya lemas, aku akan tetap berusaha tuk tetap disampingnya hari ini, karena aku gak ingin dia kenapa-napa! Aku menyayanginya walau munkin dia masih belum tau hal itu “Not, you have made me full” his answer while smiling “oh, like that? So, let me still here in order that you always full,hi…hi” my caprice, “ oh yeah, what can I do for you, in order I can make it for you”I asked while watching him who sit lean on two pillow in his bed “such as this time, it’s better to beate and to kick” he said quite serious “what ?? I don’t overhear, do i?” I asked amazedly “gak, kan udah ada kamu yang bisa buatku kenyang ” jawabnya sambil tersenyum, “oh begitu ya? Ya udah, biar aku tetap disini agar kamu selau kenyang hi…hi” candaku “oh iya, kamu mau apa nih, biar aku buatin” tanyaku sambil menatapnya yang duduk bersandar dua bantal di tempat tidurnya “saat seperti ini, enaknya dipukul atau ditendang” ucapnya agak terlihat serius “what??? aku gak salah dengarkan?” tanyaku heran (10.00 AM) “Fin, why I feel dizzier, yeah?” Adrian asked while hold his head “may be you’re too tired Yan, because you always joke, oh yeah, why not inform your parents that you’re sick” “if I inform them, sure that I won’t be visited by such as this time, moreover my parents are buzy in my house” Adrian answered “oh, yeah, please sleep Yan, afraid of getting more sickness” “Fin, I’m very dizzy” “yeah, take a rest, Yan, I’m waiting for here…” now he is lying on his bed, I still loyal sitting beside him. (10.00 AM) “Fin, k0k aku tambah pusing ya?” Tanya Adrian sambil memegang kepalanya “kamu kecapean kali, bercanda mulu dari tadi, oh ya kamu kok gak ngasih tau orang tuamu kalau kamu sakit??” “kalau aku ngasih tau mereka aku gak bisa dijagain kamu dong, lagian orang tuaku sibuk dirumah” jawab Adrian “ya udah tidur gih, ntar tambah parah lagi” “Fin, aku pusing banget nih” “ya udah, istrahat aja, aku tungguin disini”… kini dia berbaring diatas ranjang nya, aku masih setia duduk disampingnya This time Adrian has got up “Fin, just know I have dreamt of you, very beautiful, we talked about love” he said while leaning on two pillows “oh, like that? Just now you also talked in your sleeping Yan, you said that you have loved me”, duh… unintentionally, sorry, I am shy to him “how come did I said that?” he asked with quite shy, I was just silent while I took my mobile phone that was ringing, the fact was calling from my mom “Fin, please go home soon, your father has got an accident! Direct to hospital yeah…” my mom said hastily, I am very surprised hearing that, ya Allah…??? My father…. Kini Adrian bangun “Fin, barusan aku mimpiin kamu, indah sekali, kita ngomongin masalah cinta” katanya sambil duduk bersandar 2 bantal “begitu ya? Kamu barusan juga ngigau Yan! Katanya kamu cinta sama aku?” aduh, keceplosan, sorry ya, maludeh! “masak sieh? Aku bilang gitu?” tanyanya agak malu-malu Aku hanya diam sambil mengambil handphoneku yang sedang berdering, ternyata telephone dari Mama “Fin, cepat pulang bapakmu kecelakaan! Langsung ke Rumah sakit ya!” kata Mama, tergesa-gesa, aku begitu kaget mendengar hal itu, Ya Allah, papa… Fin, I have nothing in order to be shown I don’t have any thing in order to be proud I am too weak be rooted for… But, can not I am happy? As this time I feel that you are everything in my life Only you can make me calm If you have a will, please possess me! Although there one who has possessed you You must know I never felt like this love before “Fin, aku memang gak punya apa-apa untuk diperlihatkan Aku gak memiliki sesuatu tuk dibanggakan Aku juga terlalu naïf tuk dijagokan Tapi apakah aku gak boleh bahagia? Saat seperti ini, aku merasa kaulah segalanya dalam hidupku Kau yang bisa menenangkanku Bila diizinkan, jadikanlah aku milikmu Walau aku tau kau sudah ada yang punya Kau harus tau aku gak pernah merasakan cinta seperti ini sebelumya He said softly, my god my father has got an accident but my heart is being sensation of heart pounding with this love, my god please give your best way???! “Yan you must know too, may be my love feeling is bigger than a feeling that dominate your heart, since you have been sick, I had prayed for you continuously I am afraid of losing you but I am very confused yan, I have the other love and I don’t want to hurt his heart I don’t know what to say but I love you Yan…” ”ucapnya memelas, ya tuhan papaku kecelakaan, tapi hatiku lagi deg-deg-an dengan cinta ini, berikanlah jalan terbaikumu tuhan... “Yan, kamu harus tau juga, munkin perasaan cintaku melebihi dari perasaan yang menggerogoti hatimu, sejak hari pertama kamu sakit, aku tak henti-hentinya mendoakanmu, aku takut kehilanganmu Tapi aku bingung banget Yan, aku punya cinta selain kamu, aku tidak menyakiti hatinya, sekarang aku gak tau harus bilang apa, tapi aku mencintaimu Sebelum kau benar-benar pergi ucapkan satu kata yang tulus bahwa kau mencintai diriku sepenuh hatimu dan aku merasakan kau selalu disini wahai kau cinta sungguh tak ada yang bisa mampu berpaling darimu bila terlanjur sayang wahai kau cinta yang luluhkan hati ini membuat membuat segalanya indah semua karena cinta The song of radja band, is so beautiful listened, I smile to Adrian and also give his smile for me than I stroke his forehead while saying “may you get better soon, let the time will answer all this, I go a head yeah… ” lagu milik Radja itu, begitu indah sekali terdengar, aku senyum pada Adrian dia juga membalas senyumku, lalu aku usap dahinya seraya bilang “ may you get better soon, biarkan waktu yang menjawab semua ini, aku pulang dulu ya…” By: Advantage Fauzan